Ateliermiddag

Creatief talent gezocht! 
Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Heb je tijd over en zin in iets leuks? Dan kun je op het Stedelijk Gymnasium Breda naar de ateliermiddag in het tekenlokaal!  Je kan dan meedoen aan allerlei creatieve projecten. Je kunt zelf aangeven wat je wil doen, maar je mag ook aansluiten bij een van onze projecten. Voorbeelden van projecten zijn: het project doodlen, waarbij we een ontwerp maken voor een muurschildering en het poëzie/fotografie project, waarbij we foto’s en daarbij passende gedichten maken.  

Een van de andere projecten waar we mee bezig zijn, is het maken van ontwerpen om het schoolplein te verbeteren. Hierbij gebruiken we het hout van de bomen die voor onze school stonden en die gekapt zijn. Bij dit project werken we volgens de didactische methode Design Thinking, een verrassende en manier om tot frisse, innovatieve oplossingen te komen.  
In een gezellige en relaxte sfeer maken we hele mooie dingen en iedereen is van harte welkom!  
 
In de eerste helft van dit schooljaar is de ateliermiddag op donderdag, je kan dan binnenlopen vanaf het 6e uur, maar later op de middag kan ook.