Het is vandaag:
 
Testimonium

Voor de zesdeklassers bestaat de mogelijkheid om een testimonium aan te vragen. Het testimonium wordt bij de diploma-uitreiking uitgereikt aan de leerlingen die daar belangstelling voor hebben, of deze nodig hebben voor een vervolgstudie.

 

Wat staat er in een Testimonium?

 

Een testimonium  bevat een opsomming van de extra activiteiten die een leerling met succes heeft ondernomen naast het reguliere lesprogramma van school. Je kan bijvoorbeeld denken aan verbredingsprojecten, deelname aan Olympiades, pre-studeren, Cambridge Engels, versterkt Frans of Duits, Spaans, Chinees, de Debatclub, het koor en commissies als de MR,  leerlingenraad, toniekcommissie etc. 

 

Wat moet je doen?

 

Het aanleveren van informatie voor het testimonium gebeurt door de leerling zelf via een digitaal formulier op de website (achter de inlog) dat onderaan deze pagina te vinden is. Het formulier wordt vervolgens gecontroleerd door de school. Wie niets inlevert, zal geen testimonium krijgen. Omdat we nogal wat tijd nodig hebben om de gegevens na te lopen en om te zetten naar het officiële testimonium, dient het formulier uiterlijk maandag 8 april 2019 digitaal ingeleverd te zijn.

 

Indien je je testimonium nodig hebt voor de decentrale selectie, dan dien je de gegevens uiterlijk 10 december aan te leveren. Tevens dien je mevrouw De Smet van de administratie een mail te sturen met de mededeling dat je testimonium klaarstaat, zodat de gegevens op tijd verwerkt kunnen worden : administratie@gymnasiumbreda.nl

 

Succes ermee!

 

Helma Twilt

 

 

Inloggen
StandaardMagister inlog

Inloggen