Praktische info en data

Bij het maken van een keuze voor een middelbare school komt heel wat kijken. Daarom is het belangrijk dat je je goed laat voorlichten en dat je ook zelf zoveel mogelijk informatie verzamelt om een goede keuze te kunnen maken.
Door alle coronamaatregelen zullen de voorlichtingsactiviteiten dit jaar een beetje anders zijn dan anders. Zo komt er bijvoorbeeld geen Open Dag. Dat vinden we natuurlijk super jammer want het liefst geven we zowel leerlingen uit groep 8 als hun ouders alle ruimte om de school beter te leren kennen en de sfeer te proeven. We zijn ondertussen natuurlijk al wel druk bezig om leuke online alternatieven te organiseren. We willen immers dat jij genoeg informatie hebt om te kunnen bepalen of onze school bij jou past. Gelukkig kunnen we leerlingen uit groep 8 zónder hun ouders nog wel op school ontvangen. Daarom gaan we meerdere proeflesmiddagen organiseren en bieden we de gelegenheid om een dag mee te lopen met een eersteklasser. 
Verder vind je via het menu rechts nog meer informatie die van belang kan zijn bij een eventuele aanmelding bij onze school. 

Data om te onthouden!

Open Dag
De Open Dag is op alle VO-scholen in Breda afgelast.
Kijk voor meer informatie over onze school op onze website van De Week van het Stedelijk.

Meeloopdagen 2021 
Vanwege de coronamaatregelen kunnen de meeloopdagen helaas niet meer doorgaan.
 
Proeflessenmiddagen

Vanwege de coronamaatregelen kunnen de proeflessenmiddagen helaas niet meer doorgaan.

Aanmelding
In dit bijzondere jaar verloopt de aanmelding via de eigen basisschool. De benodigde papieren moeten daar uiterlijk 5 maart worden ingeleverd. Voor meer info, klik op Aanmelding.